lørdag 22. april 2017

Venninne og Blogger!

Halla balla! I dag så har jeg besøk av en venninne! Sjekk ut bloggen hennes! http://elidatips.blogspot.no/
Hun er min bff fra min første skole. Men vi flyttet der ifra når jeg var åtte, vi møtes veldig ofte (nesten hver eneste helg). Vi bruker å gå tl kiosken å kjøpe tyggiskuler for alle ener'ne i lomma hennes. Og fra mine lommer, hvis jeg har noen enere. Det gjorde vi i går! Hun skulle egentlig overnatte hos meg, men hun fikk ondt i magen å ble hentet klokken ni i går kveld! I morges så var hun her når jeg våknet fordi at foreldrene hennes skulle til byen, så hun kom til meg. Jeg våknet klokka halv elleve på grunn av henne. Nå er klokka rundt tre på ettermiddagen og hun er fortsatt her! Hun skriver noe til sin egen blogg akkurat nå! Vi har nettopp sett Børning2!
    Børning2:
Roy Gundersen har nettopp kommet ut av to års fengsel. I løpet av denne tiden så har den seksten år gamle datteren hans, Nina, fått seg en kjæreste som er nesten like mye til en råkjører som faren hennes. Roy hadde tenkt å stoppe med racing, men når Nina insisterer på å sitte på å være sammen med kjæresten, Charlie, helt til Murmansk i Russland så må Roy og moren til Nina (Vepsen) følge etter henne for å få henne med hjem igjen. Kayser, som uttfordret Roy til race, kjører også. Roy sa egentlig nei, men på grunn av Nina så måtte raccing veteranen tilbake til racet.

Det var et lite sammendrag av filmen. Jeg prøvde å ikke spoile noe for dere! Sorry hvis jeg gjorde det. I går så vi Monster High Electrified, men jeg gidder ikke å skrive om den.
    I dag så skal jeg og Tiril (venninnen min) kanskje tilbake til Kiosken!

Jeg håper dere får en fin dag!

-Lizzy

2 kommentarer: